Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


lunes, 6 de octubre de 2008

Orquidómetro

Cortesía de JordiV, médico de cabecera de este blog, un aporte gráfico al artículo anterior:


Con esto (orquidómetro) nos midieron los huevos, colocando la bola que, creían, podía ser más adecuada al lado del cojón y prensando bola y cojón a la vez, comparandolos. Si se habían equivocado comparaban con otra bola.


En la segunda foto vemos al pequeño Germ (the Germ) tocándole los mismísimos al campeón de la disciplina. Se observa igualmente que la pilila desentona en el conjunto.

2 comentarios:

Germ dijo...

Bé, val a dir que medir testicles es una de les competicions mes prestigioses de Etiopia del Est Occidental, i no s'ha de pendre a broma.

Anónimo dijo...

Encara defeneu que sou raça superior, q us van robar la lefada perquè no volien pagar per la perfeccció, que no hi ha raons de pes i de sobrepés perquè us enviessin amb la ... a una altra part?

Jo tinc la secreta ambició d'ésser fotògraf porno, trobo que és una professió molt respectable i, a més, sempre m'estimat el meu hàbit incorregible de mirar...



rAFa