Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


jueves, 24 de septiembre de 2009

Mort guanyadora

Ja sabeu, l'enquesta i tal, que donava errors perquè s'eliminaven vots. Potser hi havia massa opcions, hauria d'haver fet eliminatòries. El cas és que va guanyar un home tirat a una cuneta. Heus aquí la història explicada pel protagonista:

Espero que deixis les faltes i els errors gramaticals intactes. Gràcies. Ara farà gairebé dos estius que uns amics van planejar un viatge a Lasarte per donar suport a una banda de música anomenada The Cabrians, el fet es que no erem pas quatre o cinc, si no que erem aproximadament una cinquantena de tarats mentals amb ganes de festa i birra.

El viatge d'anada a les Vascongades va passar sense pena ni gloria, un cop alla els catalans vem assaltar les barres dels baretos ja des de ben d'hora, alimentant-nos de pinxos i engolint paxarans a cascoporro. Val a dir que el grup principal viatjava amb nosaltres al bus i que a sobre hi havia un altre grupuscle que també tenien dots musicals. Així que l'Obleix de Lasarte va ser invaït per rapats barcelonins en el que semblava un concert.

La sortida del bar ja va ser una mica erràtica, vem topar-nos amb el Rambo de Lasarte, un home sense dents ultracatxes que feia flexions al mig del carrer, era toxicoman com a mínim. Poc després ens vem plantar davant de l'escenari principal i entre birres cantavem algun que altre tema. (...)

Em desperto parlant pel móvil amb un amic que em diu que estan a una gasolinera a uns kilometres de Lasarte, que ara em venia a buscar un basc que m'acompanyaria a pillar un taxi. Jo totalment desorientat, trobo a la persona en qüestió i em dirigeixo a la gasolinera on soc rebut amb vitores, aplaudiments... des de llavors seré l'heroi del viatge.

Val a dir, que un company ex jugador de bàsquet, va amenaçar al autobusero borde que no volia parar amb matar-lo o llençar-lo per la finestra, no va trigar gaire en entrar en raó. Poc després la corretja de l'autocar peta, deixant-nos tirats enmig d'unes montanyes.

L'espera es fa llarga i deicideixo recuperar forces tirat a la cuneta. Algú em fa la foto. Tornem amb un conductor més simpàtic ja que l'anterior tira la tovallola alegant amenaces de mort.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

argh!

Germ

Anónimo dijo...

Aquesta és molt bona, però per mi que un taxista dins del seu propi cotxe et digui no potis al cotxe, i que li contestin, trankilo jefe, ya me poto encima! jajajajajajaj
Brutal!

1 gran entrada!

1 abraçada!

fredy!

Anónimo dijo...

Rambo: personaje muy conocido en Lasarte, obsesionado con su fortaleza, en ningun caso toxicomano (aunque tenga toda la pinta),salia de fiesta (hoy en dia no se si lo hace) con un carton de leche y salchichas crudas que iba bebiendo y comiendo a medida que pasaba la tarde-noche...

Anónimo dijo...

Según tengo entendido, ese rambo era aficionado a los coches (solía ir a los cars de olaberria) e iba a carreras ilegales. Por lo que me han contado, ingresó en prisión tras atropellar a policía o se empotró contra un coche de policia en una de las carreras ilegales.