Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


miércoles, 16 de junio de 2010

Preguntes

1) Senyor Hereu i senyors polítics, cal regular l'ús del burka quan la seva presència a Catalunya és absolutament residual? Per què neguen que el seu protagonisme en l'actualitat és descaradament electoralista? Es poden controlar les conseqüències d'aquesta prohibició? La dona podrà alliberar-se'n o quedarà reclosa a casa pel marit?

Projectem els nostres prejudicis quan pensem en nom de les dones i els marits fonamentalismes, regulem en base al desconeixement de les creences i la por que, entenem, causen als electors. Demonitzem un símbol sense intentar explicar-lo, simplificant-lo. No sabem el que hi ha darrere de cada burka perquè només se'ns mostra el silenci. És horrible? Sí. És tasca de l'Ajuntament de Barcelona o del Govern d'Espanya regular-lo? Tant com ho seria regular les diademes amb pits o rabos dels comiats de solter/a.

2) Senyot Laporta, com es sent després que el seu major rival hagi guanyat de pallissa les eleccions mentre la seva opció ha fracassat? Com se sent en constatar que els 7 títols en dos anys, el bon joc, l'èxit esportiu, no li han servit per capgirar els nivells d'acceptació que va treure a la moció de censura? Com s'ho explica? Farà autocrítica?

3) Senyors de les petrolieres i humanitat en general, ens prendrem el vessament de Nova Orleans com un Txernòbil? Emprendrem alguna reforma energètica aprofitant la lliçó que se'ns ha donat? Qui pagarà els mals provocats?

2 comentarios:

Joan dijo...

Al Laporta se li poden retreure algunes anades d'olla, determinades pujades d'ego (les que li deuen haver impedit fer una successió decent). Però és innegable que aquest home ha estat víctima d'un linxament mediàtic.

Vaja, en determinats moments m'ha semblat -i em sembla- que sortir de festa o dir alguna cosa fora de to sigui més delicte que tenir entremans una trama de corrupció...

per cert, el meu vot finalment se'l va emportar en Benedito... llàstima que no servís de res!

Pepe444 dijo...

Great blog :)

Visit my blog and follow me >> http://artmusicblog.blogspot.com/