Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


martes, 9 de noviembre de 2010

Frikades electorals

Frikada número 1: Laporta es postula com a candidat per la nova frikiconselleria en cap de transició cap a la independència.


Senyor Laporta, per molts lipdubs i ficcions dels secessionistes que hi hagi, la política és (hauria de ser) una cosa seriosa on advenedissos com vostè amb una sola idea de programa -i, inda, indapandensià- tenen poques possibilitats de quedar-se amb alguna quota de poder. Vegi's Ciutadans. Puto bacó.

Frikada número 2: Antonio Robles, conegut a casa seva els dimecres a l'hora de menjar va presentar el programa d'UPD reivindicant el retorn de les competències en sanitat i educació a l'Estat, això és, major centralització en serveis que haurien de ser de proximitat. Gran Robles. Algun dia explicaré per aquí una frikientrevista que li vaig fer fa uns mesos. Un pobre home.

Això és el que els passa als partits que es presenten amb pocs temes i sense representació parlamentària: han de cridar l'atenció com poden, de vegades deixant anar animalades, per aparèixer els mitjans.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Per mi que morin tots... tants any de lluita per obtenir un sistema democràtic i aixó es el que tenim... Apaga y vamonos!! La democràcia parlamentaria no serveix per a res, només per remenar la perdiu i crispar els ánims en visperes d'eleccions.

Goikoetxea Azkolari San Mamés

Pau dijo...

Cada campanya electoral crec més en l'estupidesa humana. Demà els titulars dels diaris seran alguna resposta desafortunada a una pregunta chorra al Montilla en el "Tengo una pregunta para usted". Van tres birres, siguis qui siguis, anònim.

Cornelius dijo...

Llegeixo avui al diari que Laporta ha fitxat per el seu partit a l'actriu porno catalana Lucia Lapiedra... Això es posa interesant.

Pau dijo...

Meravellós. Ha tardat poc en destapar-se, aquest pobre tio. D'aquí 12 anys president. El futur Berlusconi. Al tiempo.