Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


miércoles, 5 de enero de 2011

Repte Trailwalker

Cinc amics i jo ens hem apuntat a la Intermon Oxfam Trailwalker. Consisteix a recórrer 100 km en dia i mig com a forma de lluita contra la pobresa. La forma d'aconseguir el segon objectiu és que amb el primer esdevens un ganxo per a patrocinadors que puguin finançar-te l'aventura*.

Cada equip ha de conseguir un mínim de 1.500 euros. Nosaltres (Toni, Mike, Carlos, Pep, Marc i un servidor) volem fer-ho de la manera més divertida possible i realitzarem la primera fase recaudatòria mitjançant reptes catxondos.

Cada cert temps anirem proposant coses que farem els membres del grup si hi ha X quantitat de diners al nostre comptador de donacions. El pimer d'aquests reptes consistirà a recórrer la Diagonal en panyals si el 7 de gener a les 23'59 de la nit hi ha 100 euros al nostre comptador.

El rellotge ha començat a girar!

*Aclaració: els diners van directament a Intermon Oxfam; nosaltres no veiem un duro i ens paguem equipació, menjar i trasllats.

No hay comentarios: