Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


sábado, 21 de mayo de 2011

Apuns de l'acampada (II)

Dues visites nocturnes després, la segona passant nit, no canvia especialment la meva percepció del moviment.

  • El funcionament intern de l'acampada no té cap màcula formal peròa nivell pràctic s'ha despreciat conscientment qualsevol fórmula de lideratge, el que dóna lloc a molta declaració buida a les assemblees.
  • Afortunadament, sembla que ja comencen a suggerir-se les primeres reivindicacions en base a les propostes que han aconseguir ajor consens: referèndums, escons que reflecteixin els vots en blanc, derogació del sistema d'Hondt i rebaixa dels sous vitalicis dels polítics. Personalment, crec que només la primera opció contribuiria a millorar la democràcia actual.
  • El grau de bruticia personal és elevadíssim ja i encara que es promogui una actitud no toxicòmana, els porros i les cerveses ronden per la Plaça amb generositat.
  • Els lavabos han petat ja però la cuina i les comunicacions funcionen i, en general, hi ha un bon nivell d'higiene comunitària gràcies a accions com la del Germ, que ahir i avui al matí ha estat una bona estona recollint llaunes de cervesa i demés merda plastificada.
  • Vull destacar la furgoneta hippi a una entrada de la Plaça en plan totalment ilegal.

No hay comentarios: