Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


lunes, 2 de mayo de 2011

Els EUA maten Bin Laden. Apunts.

Fa por veure les celebracions a Times Square i demés punts dels Estats Units. Jo només celebraria així la mort d'Álvaro Arbeloa...

Com és habitual, s'obre el torn de sospites conspiranoiques: "és ell segur?". A Itàlia, reis en la matèria, ja busquen experts en photoshop.

Potser la paranoia més factible seria pensar que l'han matat ara i no abans perquè Wikileaks ha revelat que a Guantánamo hi havia empresonats desenes d'innocents i malalts mentals, en la majoria dels casos torturats.

El modus operandi de l'assalt a la seva fortificació, amb els Navy Seal i demés, és un somni eròtic per als pajillerus addictes al Counter Strike i succedanis.

Dues més que probables conseqüències a curt i mitjà termini: augment d'atemptats tot i la reducció del poder d'acció de l'organització i augment de la popularitat d'Obama a any i mig vista de les eleccions.

Moment freak de l'Espe, que sí està als seus màxims de popularitat: "Bin Laden no va reconèixer mai l'11-M".

Finalment, i per qui vulgui un anàlisi amb rerefons històric (i no les putes merdes de fast comment que ja circulen) del que podria significar, un dels grans: John Lee Anderson.

3 comentarios:

Raül dijo...

Més enllà de tot això suposo que apareixerà un Call of Duty: Kill Osama...

I com no pelis de Hollywood. Tots ells feliços i contents comandats per alguna versió moderna de duricie (tot i que cap com els dels anys 80-90).

Quin món

Raül

Pau dijo...

Vin Diesel

Reno dijo...

Hi ha gent que demanava una nova misió pel Call Of Duty. D'aqui menys d'un any, auguro!