Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


jueves, 11 de septiembre de 2008

Festa a Caldetes

8'77 del matí (aprox.)

El veí del segon baixa les escombraries i va a buscar el pa i el diari.

- Bon dia!-saluda tot somrient.

- Bona Diada!-contesta una veu ronca.

El noi que arriba a casa té el cap ple de sorra i marques de segells "Chiringuito Mele" al front i a les galtes (i al mugró, i a la panxa). Porta la camisa bruta de greix, un forat als pantalons que deixa veure mitja cama i tot de marques de fang als genolls i les bambes. Els braços i les mans estan bruts i plens de rascades, porta un collar hawaià ple de colors llampants i d'aquí uns dies rebrà una multa per manca de respecte a l'autoritat.

Tot i així, no és el més perjudicat de la festa. A aquella mateixa hora es desperta un dels convidats, truca un amic i li diu que no sap on està, que veu vies del tren.

Un tercer personatge de la festa surt del calabós gràcies a que un mosso és amic del seu pare. No sap explicar què l'ha portat fins allà.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

7º ANIVESARIO DEL 11S DEL 2001 EL DIA DE LA INFAMIA

AQUI OS DEJO UNOS VIDEOS.

http://video.google.es/videosearch?q=losse+change+spanish&hl=es&emb=0&aq=f#q=in%20plane%20site%20spanish&hl=es&emb=0">http://video.google.es/videosearch?q=losse+change+spanish&hl=es&emb=0&aq=f#q=in%20plane%20site%20spanish&hl=es&emb=0

http://video.google.es/videosearch?q=losse+change+spanish&hl=es&emb=0&aq=f#

http://video.google.es/videosearch?q=losse+change+spanish&hl=es&emb=0&aq=f#q=9%2F11%20Mysteries%20part%201%3A%20Demolitions%20spanish&hl=es&emb=0

pido perdon al dueño del blog por aprovecharme de la repercusion de este para trasmitir algo qeu cambio nuestras vidas para siempre.

Curioso que ningun medio publico o privado se haya hecho eco de estas informaciones mas que contrastadas.

Un saludo.

Reno dijo...

1) Tens spam
2) Crec que hauries de fer una enquesta/joc per tal que la gent endevines els personatges de l'historia. Evidentment, no cal ni dir els resultats.

Anónimo dijo...

Per qui apostes tu?

Va, a veure si algú (no present) els endevina tots tres.

Anónimo dijo...

1.- Tu
2.- Pep
3.- Carlos

Anónimo dijo...

Aix.
Un encert, un error i un personatge que està però no on li correspon.

Anónimo dijo...

déu n'hi do, menys mal que no hi vaig anar, si no, sap déu el q m'hauria passat -amb o sense consciència- i on hauria acabat...

Perdó per no contestar al mail q vas enviar.

mimitos

RaFa

Carlos dijo...

Quina hora és aquesta de les 8'77? A que se li pot passar pel cap que jo acabi a un calabós? Per qui m'heu pres? Per un rodamón que tira pedres als mossos mentre crida "fills de puta" i quan arriba el sargent li diu que és un fantasma?

Anónimo dijo...

ohhhhh, vaja, doncs tu al 2

jordiv dijo...

Ostres pau... no esperava menys d'una festa triple... hi haurà alguna descripció més de la nit? Tampoc calen noms ni explciació de cap delicte en porfunditat, només altres moments estelars (amb hipersuc llogicament) q segur va haver-hi... i alguna imatge de suport serà el súmmum! Una abraçada!

Jordi

PD: pots encetar una altra enquesta/porra per aviam qui endevina la suma total de la multa/es