Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


viernes, 14 de noviembre de 2008

La creu

Rebombori a Itàlia per una imatge contra la violència masclista on apareix una dona despullada i en posició de crucifixió i les paraules "Qui paga pels pecats de l'home?"

La imatge, han dit alguns polítics, és una ofensa contra la tradició cristiana del país. País, afegeixo jo, que no contempla lleis contra la violència de gènere tot i que, segons dades d'organitzacions especialitzades, n'hi ha més que no pas a Espanya. La política, però, no sembla que s'en preocupi gaire. Itàlia és un país masclista fins on he pogut veure: a la televisió només hi surten dones-model, els nois solen ser agresivament protectors amb les seves novies i la participació femenina a les institucions és força baixa, essent clara minoria al Parlement i als governs nacional i locals. Aquest masclisme, en canvi, no és una ofensa a la tradició cristiana, que mai s'hi ha pronunciat en contra.

Sort en tenim de cartellistes atrevits com el que hem vist i el gran Siro López:Web d'en Siro López, imperdible: http://www.sirolopez.com/

No hay comentarios: