Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


miércoles, 12 de noviembre de 2008

Contigo NO, bicho

Video del moment, sense cap mena de dubte, que implica quantitat de misèries tan comunes a molts pre-joves o joves hormonats que cerquen una miqueta d'amor en la foscor.

L'escena retrata el bon dia d'un fracassat, que havent intentat lligar amb un Yeti de les cavernes ha estat rebutjat amb tres paraules: Contigo no, bicho. Cadascuna d'aquests tres mots és una petita meravella.

El "Contigo no" amaga la possibilitat de jugar o el que sigui amb un percentatge elevat de la resta de la humanitat, però amb el pobre individu, amb ell en concret, no. "Contigo no" és excloent, despreciatiu, insultant, capaç de portar al suicidi venint d'un Cheewaka, apelatiu comú però no per això poc desagradable. Tots hem conegut una Cheewaka, una pobra noia-troll, una Womba-Calenya no acostumada a l'afalac.

Que un ésser d'aquestes característiques -amb tot el que comporta socialment en un context ultrahormonat i, per tant, superficial- declini o, millor, rebutgi, el contacte físic amb el pobre noi i que, a sobre, s'hi refereixi amb un lamentable "Bicho" pot haver estar definitiu per a un jove que mostra evidents dèficits d'afectivitat i autoestima.

Gaudiu d'aquest petit descens a l'infern. Justicia poètica que castiga al porquet i, al mateix temps, el redimeix davant la societat, que ara el veu com un tendre fracassaset que hauria d'haver tingut una petita recompensa al seu intent o, com a mínim, una negació més amable.

Sigui com sigui, em sembla menys patètic que qui no reconeix el que cerca i el que pateix entre les quatre parets d'una discoteca...

7 comentarios:

Reno dijo...

jajajaja, el vaig descobrir jo, la setmana pasada. Tot poesia!

Carlos dijo...

A mi me'l va passar el Germ (gran coneixedor d'aquests tipus de videos) fa mesos i mesos. Un gran video, d'allò més graciós. Qui més qui menys s'hi pot trobar reflectit. No existeix la persona que no hagi rebut mai un moc. Així que el que estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra!

Germ dijo...

sips, fa molt de temps que el vaig trobar a Yonkis i val a dir que soc fan seu al facebook... només soc fan seu, ni de ctalunya, ni de res... així de dura es la vida. A mes crec que es tot un orador, amb les pauses, les formes i els insults HIJAAAAAA DE UNA HIENAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Carlos dijo...

Jo estic amb en Germ. És un orador al nivell d'Obama. Com fa servir el recurs de les pauses, les mirades, els gestos d'incredulitat, frases rimbombants a l'estil "Siempre he sido bastante atractivo. Fíjate, tu me estas viendo" o "Piensas: mañana será otro día... Pero no. Ya nunca será otro día. Siempre va a ser el día después de que Chewbacca te dijera: CONTIGO NO, BICHO".

Pau dijo...

Només és un pobre home que sap riure's d'ell mateix. M'hi jugo diners que li agrada Paramount Comedy, llegeix manga i no acostuma a fer esport.

Germ dijo...

Lo del manga ho dubto... lo altre no m'extranyaria.

jordiv dijo...

Aquest video és impagable... tb l'havia vist feia molt de temps...
Però el cas és q divendres passat un colega em va confirmar a un bar quan estavem prenent algo prefesta q l'objectiu de la nit no era pillar... sinó q cap tia li deixés anar un "Contigo no, Bicho"!!
El colega del video ha obert nous horitzons... fins ara, un noi pillava o no! ara: o pilles, o no, o t'endús un "contigo no, bicho"! L'altre cara de la moneda podria ser jugar a intentar recopilar el màxim de "contigo no bicho" en una nit... ahi lo dejo...