Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


jueves, 19 de marzo de 2009

Conspiren

Extrany moment el que acabo de viure.

Em trobo en una aula d'informàtica estudiant per a un exàmen que tinc demà, tranquil i tal més enllà de quatre noies que discuteixen sobre eslògans de publicitat aquí davant. Suportable.

Una parella, ell moderadament gordu, ella d'aparença asiàtica, s'aixequen, sembla que per marxar ja cap a casa. S'han aturat a la pissarra de l'aula i ELL ha omplert la pissarra de caràcters, no sé si en japonès, coreà, xinès o vietnamita. Ell, l'occidental, no ella.

Sospito que a) són insults als que es queden estudiant o b) una amenaça criptada conforme una aliança xino-cambodjana envairà Espanya, més concretament la Pompeu, i esclavitzarà els proBolonyencs i les otakus catalanes.



Si no es tracta d'aquestes dues raons, QUÈ CARAI podria motivar que actuin com ho han fet?

Misteris insondables.




PD: De cara al sorteig de Champions de demà, somnio amb uns octaus amb el Manxastar (si ens han de liquidar, que sigui ràpid, no fotem), unes semis contra el Bayern (dóna prestigi, però són un regal per nosaltres: defenses tocho, cap especialista defensiu al mig del camp, davanters lents inutilitzables posant la defensa al mig del camp) i una gran final contra algun equip londinenc.

5 comentarios:

Pau dijo...

Capítol 2

Han tornat a entrar, no han confirmat que la pissarra segueix pintada. Ell parla chava i intercala paraules en anglès al seu discurs. molt desagradable. li ha preguntat a ella si és més guapo que en Jacinto, el cambrer gay de la facultat. ella es manté silenciosa...

Raül dijo...

Ei company! Probablement, aquestes dues persones vénen del teu estimat món dels somnis!!!

A la feina hem fet porra del sorteig de quarts. Aquí va la meva:

Barça - ManU
Chelsea - Oporto
Liverpool - Villarreal
Arsenal - Bayern

No defineixo les semis que sí quedaran avui establertes. Somnio amb veure els quarts del Barça a ca meva o al Picón!!! Totes dues opcions envoltat de bojos!!

A por ellos!!!

Anónimo dijo...

Potser quan la gent es troba a uns penjats corrents despullats per la biblioteca, o a gent ballant en tanga a la seva classe pensen el mateix.

L'absurd ens envolta, no hi ha escapatòria...

Pau dijo...

Anònim, identifiqui's!

Anónimo dijo...

anonim barru