Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


viernes, 8 de mayo de 2009

Subasta de carn

La notícia ha obert dos matins consecutius la tertúlia d'en Francino: una discoteca de tardes per a menors va organitzar aquest cap de setmana una subasta de noies. A l'entrada s'havien repartit bitllets de mentida i a partir de les 20 h. aquelles que vulguessin podien exhibir-se i esperar que un grapat de sortits juguessin a qui en dóna més.

La ministra Aído ha anunciat que ho investigarà i els talibans de la correcció política s'han afanyat a condemnar l'acte en tant que maleduca els adolescents perpetuant una imatge superficial de la noia. Estem d'acord. Passa que històries com aquesta són el pa de cada dia en el món del merxandatge discotequer.

Per què, si no, hi ha multitud de locals on les noies passen gratis o amb descompte? Són el reclam pels sementals. Per què hi ha festes de gomets, dels números o de les parelles? Per vendre la il·lusió als solters de dormir calent. Per què aquest cap de setmana la mateixa discoteca havia programat una desfilada de minifaldilles? Perquè (la majoria de) les pelandrusques encara no s'atreveixen a passejar en tanga pel carrer.

Lluitar contra aquestes situacions és com enfrontar-se al mar. Els adolescents ja han passat la frontera, ells perquè sempre estaran sortits; elles, perquè així poden sentir-se desitjades. Les empreses, no fa falta dir-ho, tenen per criteri la pasta. I la llei sempre anirà molt per darrere de la realitat, més quan es tracta de jovent, i quan existeixi, sortirà la trampa.

D'aquesta manera, sense límits, tots plegats estan embogits. Alegrem-nos de no tenir pornostars a les llistes europees.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Maltractament evident a les dones, denúncies tretes al cap d'hores.

Presentadores-florero.

Frivolització del sexe.

Desvirtuació dels sentiments.

Manca de coneixement (i d'interès) per l'altre, egoisme.

Institucionalització del "rollete d'una tarda/nit".

Àvies i mares masclistes.

Costums masclistes.


En aquest país no ens prenem seriosament el sexe, les persones ni els sentiments. A més, el background cultural i històric no diu res a favor... Hi podem fer res, si està tan arrelat?

Que a més hi hagi musulmans i sud-americans contribueix a aguditzar el problema més que a solucionar-lo? (per unes parts ens enriqueixen, però masclistes ho són tant o més que els espanyols)

A "educació per la ciutadania" s'ha d'educar per que això no passo.

Quin paper hi ténen els pares? Realment no saben, veient les faldilles-cinturó que porten les filles i olorant l'alè quan tornen, que els seus fills no només han estat ballant? I per què passen?

D

Anónimo dijo...

Bueno només dir que la discoteca va fer el mateix la setmana anterior amb nois i ningú es va queixar en absolut... així que crec que España es especialment sexista... tan pels homes com per les dones... la notícia barata ben, esta a l'ordre del dia.

Germ