Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


martes, 31 de agosto de 2010

Botons

De la série "Coses que tothom sap i jo no", iniciada en alguna conversa on descobreixo que la menstruació no te el volum d'una pixada o en la bronca de mon pare per no saber que els DNI's tenen data de caducitat.

Acabem de posar un no wc a casa, molt modernet i tal, i m'he d'enfrontar a una d'aquelles preguntes que sempre vaig esquivar: davant de dos botons, un més gran que l'altre, a la motxila del lavabo, quin serveix per a què?

Molts ho trobareu obvi, però jo no. El gran és més gran perquè treu més aigua o perquè és el que s'utilitza més i, per tant,és per a pixar? Em trobo entre aquestes dues aigües -de res-. A simple vista encara no he aconseguit mesurar el dispendi d'aigua d'un i altre botó, de manera que el dilema em persegueix sense que la meva força de voluntat m'empenyi a aconseguir solucions immediates a la disjuntiva, potser esperant que la resposta caigui sobre el meu cap.

Heus aquí una mostra més del poc que l'escola ens prepara per la vida.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

gran és més quantitat d'aigua.

petit és per menys quantitat d'aigua.

gran caca

petit pipi

jo ho vaig descobrir enfonsant el cap a la tassa i comprovant amb quin m'havia d'apartar abans.


Dani

Pau dijo...

Jajaja. Boníssima forma d'esbrinar-ho.

Puto ecologisme.

Unknown dijo...

Com a fill que ha mamat desde la infantesa les peculiaritats de sanitaris, electrodomèstics, i tota la gamma que pot existir en el món de les reformes i la construcció, et donaré una explicació que espero t'ajudi!

El botó gran si l'apretes un sol cop i soltes, veuràs que l'aigua no es para, i surt fins que es buida el tanc. En canvi si apretes l'altre, només surt aigua fins que tu decideixes deixar d'apretar el botó.
Per tant, es una mesura estalviadora d'aigua. Si només es per pixum, doncs utilitza el botó que tu mateix regules l'aigua q vols, i l'altre per quan has fet popó!!!

Espero que et serveixi de gran ajuda jaja

Jaume

Anónimo dijo...

jo pensava que on es pixava era el videt, fijate tu.

Germ.

P.D: Gran comentari de l'hereu Falcón.