Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


martes, 21 de septiembre de 2010

2 partits

A Ujfalusi li han caigut dos partits, els mateixos que es perdrà Messi per culpa seva. És just. Per molt ressò que hagi tingut l'entrada i per esfereïdora que sigui la fotografia, la successió de fotogrames demostra qué no és una trepitjada deliberada.

Segons els fotogrames (disponibles al Marca escrit, no els he trobat a la web), Ujfalusi llença la cama molt abans que Messi dibuixi el que farà amb la seva, el que passa és que és tal la velocitat de Leo que, just quan toca la pilota, troba el plantot del txec sobre el turmell. Hi ha un exemple idèntic amb Alves i Toni Moral (Racing) on la víctima es salva d'una lesió invalidant per causa miraculosa.

Exemple totalment diferent seria el de Figo amb César el 2005, deliberadament bruta, al genoll, tard, tardíssim, i que finalment provocaria la retirada del segon, o l'assortiment del gran Materazzi, personatge que opta pel cop abans que per l'articulació, mètode honest i transparent enfront la cerca de les extremitats, tècnica sibilina i ferranduraniana on les hi hagi. Adjunto vídeo com a mostrari. Espectacular l'entrada que trobem a 1'40 i apoteòsica la darrera, on carda una patada gratuita més amunt del genoll a dos metres de l'àrbitre.



Un mite. Gaudim-lo mentre el tinguem.

2 comentarios:

Unknown dijo...

jajaja Totalment d'acord am el terme "ferranduraniana"

Anónimo dijo...

Veient el repertori de l'angelet, no sé com no l'han inhabilitat de per vida. Hi ha entrades absolutament demencials.