Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


lunes, 15 de noviembre de 2010

Frikades electorals 2

Frikada electoral número 3: Duran i Lleida diu que la meitat de nadons que neix a Catalunya són de mare immigrant. Primer de tot, la dada és perversament falsa, com podreu veure si cliqueu aquí. Si fos verídica, que ni de broma ho és, l'infant seria tan català com ho és ell sinó més, perquè va néixer a Aragó. I després, en cas que vulgui fomentar la natalitat amb incentius, què li fa pensar que seran els catalanets de quarta generació els qui procrearan i no el 16% de nouvinguts? Res, xenofòbia. Índex de constructivitat de la denúncia-proposta = 0'5%.

Frikada electoral número 4: Puigcercós diu que "en Andalucía no paga impuestos ni Dios". La mateixa heterofòbia d'abans, la mateixa llegenda urbana, la mateixa manca de dades que ho certifiqui. On està la proposta? Sí, val, que ens expolien i tal. 42% d'independentistes i ERC en caiguda lliure: ara no val tornar a aquest discurs, mira enrere a veure què ha fallat. Índex de constructivitat de la burrada = -6%

Frikada electoral número 5: Zapatero ataca el Papa dient que no li marcarà les lleis que ha de fer Espanya. De nou el discurs anti, en aquest cas, anticlerical. Índex de constructivitat de la protesta = 0%.

Trista classe política. Demà o l'altre crònica Behobier.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Com bé va comunicar un conferenciant de la manifestació del 5 de novembre a Plaça Sant Jaume, el Papa fa visites en el moment adient i sobretot quan sap que pot treure "tajada". Sap que hi haurà reformes i s'apropa a Espanya a impartir la bona nova o a dir que el nivell de laicisme es igual al del 36 quan es cremaven esglesies. Que cadascú vegi el que vulgui.
Doncs ve el frances que expossava les seves teories va dir que durant el 2006 van haver fins a 8 visites papals per tota França amb el proposit de fer pressió i exaltar als ciutadans en nom de Deu.
Que ZP digui que el Papa no dictarà les normes em sembla perfecte, es un avís directe a l'Esglesia a que no foti el nas on no la demanan.
L'Esglesia un cop mes al l'ajut dels mes necesitats... ells mateixos.

Gertudris Arasanz Serrallonga

Pau dijo...

ZP fa electoralisme. No és dolent en sí mateix, el problema és que no s'acompanya de declaracions constructives. "Qué viene el lobo" val igual per ell que per l'apocalíptic Benet i les seves alusions al clima guerracivilista.

Són folls.

Potaje Fálico Bermut

Carlos el de los huevos largos dijo...

Crec que la cosa és molt fàcil:

- La política als parlaments i les religions a casa.

Anónimo dijo...

L'altre dia xerrant amb un company de la uni sobre política, ell pertany a CIU i de pas a les JNC em deia: les persones s'equivoquen quan busquen veure's representades amb els polítics, aquests son una classe diferent (classe política). Em va possar l'exemple del Montilla, que va amb pantalons de pana per semblar progre i porta els seus fills a una escola privada alemanya. I així tots.

En fi, la política fa pudor...i els polítics encara més.

Guifre Artigues Salomó

Pau dijo...

Aquesta norma li dóna la raó a un vell candidat demòcrata que va vaticinar que cap president dels Estats Units podria triomfar si era més inteligent i culte que la mitjana de la població.

Sigui com sigui, podem canviar el que no ens agrada amb el nostre vot el proper dia 28. Jo tinc clar el meu vot i, en la mesura que pugui, faré la meva campanya particular.

Pútrido Fastuc Berza

Anónimo dijo...

Jo encara que no hi crec gaire en aquest gran pastís que es la democràcia parlamentaria votaré, per respecte a la gent que es va deixar la pell per a que existís la possibilitat del sufragi. Pero no perque hi cregui. Votaré al partit que crec que més em pot representar ideológicament, que es Des Dabaix... alguns diran que es un vot que llenço a la paperera, potser en el fons, son ells els que llençan el vot quan no voten de consciencia sino per la majoria... en fi, discussions filoarmoniques.

Gosta Arenque Solozaval

Joan dijo...

Hola Pau,

tens raó que les formes no són les òptimes, però existeixen dades que corroboren que hi ha més inspeccions d'Hisenda a les empreses de Cat (principalment petites i mitjanes) que a altres llocs de l'Estat. Això fa anys que es denuncia. Crec que t'has passat titllant-ho d'heterofòbia. És una acusació massa greu.
Algú ho havia de dir!

Una abraçada!

Pau dijo...

Com ha dit l'Anguita, els andalusos ho hauran de rebatre amb xifres... però Puigcercós també ho ha d'acusar amb xifres, no?

Joan dijo...

Ja hi ha xifres sobre les inspeccions d'hisenda. La denúncia era que havien incrementat a Catalunya i no a altres llocs de l'Estat. Però estic amb tu amb què les formes són millorables.