Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


viernes, 15 de julio de 2011

Extreme Man: balanç etapa Acumulació

Després de 10 setmanes de preparació més o menys intensa, aquest és el comput global.

Natació: 12 sessions d'entre 40 minuts i hora i poc amb mescla d'intensitats. Destaco d'aquesta setmana els 2 km seguits.

Bici: 11 sessions. Hi ha de tot, des de sortides de 20 km plans fins etapes de 3 hores o un parell d'ascencions al Turó de l'Home. Destaco la segona al Montseny rebaixant en un quart d'hora la marca de finals de març en una setmana on havia fet 4 entrenaments. En total, 17 hores des d'inicis de maig, 12 i mitja en les darreres 5 setmanes.

Cursa: 3 sortides d'una hora + dues curses de muntanya de 3 hores (caco) + Trailwalker + 17 hores d'excursió a diversos ritmes.

Resum de sensacions:
  • En general he treballat per sota dels volums de tots els plannings recomanats, però a canvi he realitzar bestieses que es passen per sobre, tipus curses de muntanya, sessions de més de 3 km a la piscina i el Turó de l'Home al màxim.
  • En cap cas he treballat als ritmes que em marquen els planning, sinó més forts, especialment sobre la bicicleta.
  • El dèficit de cursa segurament sigui el més gran, però ara mateix ja em noto capacitat per ser finisher. Ara falta pulir el com.

Objectius pel proper mes:
  • Començar a treballar amb intensitats altes.
  • Durant els campaments, plantejats com una setmana de descans, dedicar una estona cada dia a estirar, fer exercicis abdominals i lumbars, flexions i sentadillas. 1 setmana.
  • Durant les tres setmanes a Menorca, nedar a mar obert en sessions contínues d'entre 10 i 40 minuts; en cursa, totalitzar entre quatre i sis sortides d'entre 30 i 60 minuts + entre quatre i sis sessions de séries; sessions de rem, bici i força.

No hay comentarios: