Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


martes, 22 de noviembre de 2011

Algú s'està rient molt


Diguem-ho ja. Les ulleres de pasta, com més gruixudes millor, que s'han posat de moda, queden fatal. Joder, fa uns anys eren les ulleres de gent com l'Steve Urkel i els empos. Igual com les colzeres als jerseis, que també porten ara homes i dones, les sabates de jugador de bitlles i les jaquetes de iaio sobre la camisa estil Albert Om o Pep Guardiola, per no parlar dels xalecos de borrego:

La meva sospita és que hi ha algú que s'està rient molt veient com de gilipolles és la gent, que es posa jerseis propis dels col·lectius més inadaptats, sabates incòmodes, ulleres de disfressa de carnestoltes i xalecs directament lletjos. Si és que és roba que no queda bé a ningú, i el pitjor és que rere aquestes robes hi ha un esperit d'alternativitat i de diferenciació que acaba resultant patètic quan la tendència queda tan extesa.

I després els qui les porten... Una cosa és ser Johny Depp o Scarlett Johansson. Però senyor Basté, als seus anys, amb aquestes tonteries... No hi ha res pitjor que un home de cinquanta tacos, a sobre paleto -perquè en Basté és un paletazo- fent veure que segueix la moda. Trist.

En resum, que jo dic que estem perdent el nord, que aquesta és la prova que ens imposen qualsevol cosa, som extremadament permeables a les modes, papanates absoluts, i que només queda veure què vindrà després. El retorn de les boines de pagès? Una tercera màniga a les samarretes? Els calçotets per sobre els pantalons? Que les dones vagin ensenyant un pit? Això és un desastre...

16 comentarios:

Raül dijo...

El tema del pit augmentaria l'il·lusió del país i podria contrarrestar el tema retallades.

La moda a la Xina és portar ulleres de pasta gruixudes sense vidres... perquè no les necessiten però són cool... ojitow que això vindrà aviat.

Anónimo dijo...

Raül aixó ja ha passat de moda fa temps xD

Germ

Anónimo dijo...

Xalecs??? Armilles millor!

Reno dijo...

Jo em vaig negar taxativament a portar ulleres de pasta. Abans cec!

Crec que als "cools" se'ls hauria de condemnar a netejar clavegueres durant 5 anys!. Cal erradicar el gilipollisme!

Raül dijo...

Osti em foto gran! Espero l'aparició d'un gafapastes com per exemple... Dani Farràs!!! combina el seu look cool d'ullers amb roba d'ultrahomeless com la foto que té al FB a Times Square.

Va va respon a les acusacions!!!!!

Raül

Pau dijo...

Totally! No ho he comentat perquè esperava l'aparició del Pep, però ja fa dos anys que vaig veure penya amb ulleres sense vidre. Patètic. Potser la propera passa serà portar braquets a les dents o així.

I accepto armilla com a suggerència. Ni ho he buscat, però tens raó, amable anònim. Dit això, no ho corregiré.

I sí, espero les aportacions de Dani. I si Marc utilitzés el Mac per llegir enlloc de per dibuixar, també voldria el seu comentari sobre la meva crítica de moda.

Aprofito per subratllar la meva estupidesa: una vegada publicat el post he caigut que la meva estimada va comprar-se unes ulleres de pasta fa unes setmanes. Déu dirà si em toca dormir al sofà.

Raül dijo...

El sofà seria massa misericordiós... jo faria estora de l'entrada. Pau -> berenjenal

Pau dijo...

Jajajajaja. Li he comentat per sobre anticipant que el "a ningú no li queden bé" és matitzable i tal...

Merder

Anónimo dijo...

http://patadaaseguir.blogspot.com/2011/06/tu-tambien-puedes-ir-al-starbucks-y-no.html

Això potser us fa gràcia

D

Anónimo dijo...

Llegits els comentaris, m'abstindré de defensar el meu gafapastisme. Defensar-lo seria caure al parany. Les meves ulleres funcionen bé i crec que no són gens exagerades. A més, em fa repelús el concepte "lentilla", de manera que no puc evitar portar les ulleres.

Estic d'acord que les ulleres exagerades no acostumen a quedar bé, perquè semblen més una pròtesi, màscara o disfressa, que ulleres. Però les modes rebenten fetges i butxaques. Ja he dit vàries vegades al blog que estic en contra de les modes. Sempre que fas entrades sobre modernos, de fet, hi ha alguna part que em toca: Maqueru, gafapastas, etc... I el meu argument sempre és el mateix: Jo (intento) consumeixo el que em funciona.

Menys porar chubasquerus taronja fosforito, això si que ho faig per gust... jejej

D

PD: Poca broma amb lo dels bràquets, no heu sentit/vist la moda de separar-se les palas? O la d'arrencar-se un braç?

Pau dijo...

Jajajajaja. Bones les propostes de modes. Com els ullals de dràcula.

E, que jo crec que les teves ulleres no són de moderno. De fet, m'agraden. Jo ataco els ullerots de friki, no les ulleres de pasta en sí, sinó les que tenen la vareta a la part més superior de la lent, i si no m'erro les teves tenen la vareta fins la meitat, no?

Anónimo dijo...

Les meves ulleres són normals... :P

I lo de les dents separades no és broma eh!

http://www.thefrisky.com/2010-09-09/the-gap-toothed-trend-leads-some-to-get-their-teeth-gapped/

https://www.google.com/search?q=gap+toothed&oe=utf-8&rls=org.mozilla:es-ES:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=es&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1600&bih=780&sei=LeTOTr2QCOrz0gH9-_kn#um=1&hl=es&client=firefox-a&rls=org.mozilla:es-ES%3Aofficial&tbm=isch&sa=1&q=gap+toothed+model+trend&oq=gap+toothed+model+trend&aq=f&aqi=g-L1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=4131l5271l0l5512l7l7l0l7l7l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=54e7277e4e0b0581&biw=1600&bih=780

Anónimo dijo...

Voto a favor de las ulleres de gafapasta!

Voto a favor de tota moda que no costi un duro a la gent que la porta, voto a favor de una moda sense cost adicional per marques i sobretot voto a favor de una moda la qual no perjudiqui a la persona que ho porta!

Per que, ningu parla de la moda de las donas de portar tacons cada cop mes alts que perjudican seriament l'esquena, doncs no es parla xq els fa els culs mes petitons i rodonets, per que no es parla de la moda dels calçotets boxers arrapats, que afavoreixen la esterilitzacio dels espermatozoides dels homes, no es parla xq aquests calçotets quedan molt ben posats.

La moda es una aliada del capitalisme, per descomptat i voto totalment en contra en aquest punt, a moda com elitisme o diferenciador clasistic, pero la vestimenta fa molts anys que ha deixat de tenir un unit objectiu, que era el de eixuplugarnos del fred.

Rep altres connotacions com la de expressar una forma de vida,una situacio vital o un estat animic de bon mati.

Si, voto a favor de las donas amb un pit fora i evidentment voto a favor de las gafapastas de la teva santa companya!

Pep

Pau dijo...

@Dani

Brutal l'enllaç de les dents separades. De pedra.

@Pep

Sí senyor.

Anónimo dijo...

Una altra moda:

http://9gag.com/gag/695398

Aquesta molt divertida.

Carlos dijo...

Doncs a mi em posen les noies amb braquets. Rollo teenager i tal...