Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


jueves, 9 de febrero de 2012

El que cal fer

  1. Demanar que la final sigui al Mierdabeu.
  2. Quan aparegui el Campe,  xiulada i, qui estigui a prop de la llotja, llençament d'ous podrits. Sandruscu, porta paraigües.
  3. Quan soni l'himne, i atès que posaran la megafonia a nivell "Heviata Sordaco", tothom d'esquenes al camp o, en el seu defecte, posant-se una màscara de l'Urdangarin. Muntar un mosaic amb alguna portada del Jueves seria complicat.
  4. Tan bon punt acabi la volta d'honor amb l'himne del Barça sonant, meticulosa destrucció de TOTS els seients de l'estadi.
  5. Un cop retirats els jugadors i relaxada la vigilància policial, invasió de camp per arrencar la gespa, volcar les porteries i rajar els seients de les banquetes.
  6. Preveure un remanent de valents i/o perturbatsque seran distribuïts uniformement per l'interior de l'estadi per depositar estratègicament orina i excrements a cada cantonada.
  7. Una vegada consumada la càrrega policial amb la lògica i heroica detenció d'eixalabrats d'ambdos equips, els marcadors haurien d'haver estat inutilitzats pel llençament d'objectes contundents, no hi hauria d'haver un sòl centímetre quadrat lliure de pintades i tots els panys de l'estadi haurien d'haver estat segellats amb silicona.
  8. Finalment, en el súmmum del caos i amb l'estadi desallotjat, només caldris provocar un parell o tres d'incendis per acabar de destruir l'estadi.

3 comentarios:

Reno dijo...

Salar el camp o tirar vaques mortes als diposits d'aigua; qual gloriosos creuats. Sang i foc

Anónimo dijo...

Juro que si eso ocurre estaré en una de las puertas de mi amado estadio D. Santiago Bernabeu con un bate de beisbol para partir cabezas.
Prometo no ser racista y/o separatista, pues odio por igual a ambos equipos.
Rezaré por que sea un partido sucio, con muchos lesionados y que gane el que menos se lo merezca.
Pechazos. El Cerdo

Pau dijo...

No esperaba menos, Cerdaco. Así me gusta. Me encanta la sana rivalidad entre equipos!

Pechazos