Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


miércoles, 24 de abril de 2013

Tribunerisme

1) Juguem al que diu Xavi, i Xavi ja no empata amb ningú a aquests nivells. Porta.

2) Falta gol. No podem viure només de Messi. Fitxar.

3) Hi ha plantilla curta: a la pràctica Tito compta amb molt pocs jugadors. Gent com Song, Thiago, Tello, montoya o Cesc han estat desaprofitats.

4) En els darrers dos anys hem perdut Touré, Keita i Márquez. Puyol i Abidal estan com estan. Tot gent gran que ha estat important als partits gruixuts de Champions. A canvi, hem fitxat Song i amb prou feines ha jugat 20 partits aquesta temporada. Fins i tot Txigrinski hagués jugat aquesta temporada! Hem quedat enlluernats per la propaganda i no ens vam adonar com d'important és equilibrar Iniesta, Messi i Xavi amb Van Bommels, Edmilsons, Keitas i demés.

5) Ull viu amb ser esclaus dels mites: Puyol, Villa i Xavi no estan. Ni renovació vitalícia ni polles. Villa fora, Xavi que jugui 30 partits de lliga per any i Puyol que deixi la selecció espanyola i jugui 20 partits per any. De recanvis, Muniesa, Hummels i Bartra per un costat, i Thiago i Cesc de l'altre.

6) No podem seguir jugant al que juguem sense Xavi. Es pot formar un altre gran equip a partir de Neymar, Messi, Iniesta, Cesc i Thiago. No serà igual, però no ha de ser pitjor.

7) Noms: Caballero a la porteria, Hummels de central, Neymar de superstar i Mario Gómez, Luis Suárez o alguna cosa així al davant.

No hay comentarios: