Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


jueves, 18 de octubre de 2007

Una bonica història

A la secció d'esports d'El Pais hom hi pot trobar les millors cròniques i anàlisis d'esdeveniments esportius, però també petites joies que aborden tot allò que envolta l'esport professional. De vegades, quan toca Champions, parlen d'enfrontaments clàssics passats, de la humanitat d'alguns mites, de les llegendes d'alguns estadis, de desgràcies com la de Heyssel.
En altres ocasions, si parlem de disciplines més minoritàries, podem veure anècdotes dels entrenaments d'algunes figures que passen desapercebudes quan no els toca competir, de l'esforç que suposa en ocasions canviar la tècnica d'un llançament, el trànsit dels 10.000 a la marató o la forma de saltar a l'aigua en natació.

Aquest matí tenim un exemple gairebé hollywoodià, el d'un immigrant etíop que ha sobreviscut durant els darrers anys del que guanyava en premis a curses populars i que ara, havent entrenat al màxim nivell, rep l'admiració de l'èlit atlètica estatal, que creu estar davant un fenòmen extraordinari.
Heus aquí l'anllaç.

El periodista és en Carlos Arribas, que a més de l'atletisme s'encarrega del ciclisme. Val la pena seguir-lo quan arriba l'estiu i comencen les voltes en pedal i les reunions atlètiques.

Per acabar, només vull dir que millor aquest tipus d'articles que no pas ressons d'un ex-premi Novel declarant sense fonaments que els negres són menys inteligents que els blancs...

No hay comentarios: