Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


jueves, 5 de noviembre de 2009

Agilipollados

Pues eso. Liquidan las ventajas fiscales en España para los talentos foráneos que cobran pastones y ¿de qué nos preocupamos? Del fungol.

1) Llorones los clubes.

2) Llorones los aficionados que ahora saben un huevo de economía y hablan de incentivos, recaudación impositiva y demás ponzoñas.

3) Llorones, cuando lloren, los jugadores, que ya están podridos de pasta.

La Premier lleva desde hace años cobrando más pasta a los jugadores de fuera y aún así ha acumulado las mayores audiencias, atraen a las grandes figuras y consiguen los mejores resultados en Champions. El problema no es de dinero, si se hacen bien las cosas el futbol no se resiente. Además, la deuda de los clubes españoles ya es suficintemente grande, qué más da que se duplique.

El tema es que paguen más los más ricos, futbolistas o no. Atraerá menos talentos? Puede que sí, pero para hacer una tortilla hay que romper los huevos. A propósito, ¿para cuando rompemos el paraíso SICAV?

6 comentarios:

Carlos dijo...

Quina ràbia m'han fotut tots els que han posat el crit el cel per la pujada d'impostos. Tots a la guillotina ARA MATEIX. I lo de parar la lliga? Toca't els ous. Ara resultarà que els rics fan vagues i tot.

Clar que els pitjors de tots són els garrulos de torn dient que això farà que no vinguin grans estrelles. A veure tros de mico, què prefereixes? Cristiano Ronaldo podrit de diners sortint a la tele o millor sanitat/educació? I el que és pitjor, els tontos del cul aquests que han entrevistat al carrer probablement estiguin aturats. Els hi retirava ara mateix la prestació d'atur i se la donava a Ibraimovich, a veure si així els hi fa més gràcia.

I les SICAV no es poden tocar fins que no s'acabi amb els paraïsos fiscals. És una putada però és així. I mira que jo seria el primer en fotre un impost dels que fan caure de cul a terra.

Si, aquest tema m'ha tocat els ous soberanament.

Pau dijo...

Primer de tot i més important: Ibrahimovic. Cal mantenir l'ortografia.

Segon: Sí.

Carlos dijo...

Siusplau, no maltractem l'ortografia sueca. És Ibrahimović, amb la C accentuada.

Carlos dijo...

Guaita: http://javicasado.wordpress.com/2009/11/05/ley-beckham/

Anónimo dijo...

jo crec que el món destinés la meitat dels beneficis (els beneficis del MAndril no, perque serán negatius i no volem deutes) a l'organització. G.E.P.S.F.. He dit.

Germ

Anónimo dijo...

P.D: G.E.P.S.F. son les sigles de Germán Es Pobre Sense Fronteres

Germ