Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


lunes, 22 de noviembre de 2010

Fricades electorals (3)

Pensava que després de veure el vídeo de la Nebrera i visitar la plana web del partit i descobrir que no tenen programa (de fet, el seu programa és no tenir programa), hi havia poques coses a dir sobre frikades electorals, o com cridar l'atenció -ni entro a qüestionar que, si crides l'atenció d'aquesta forma, no pots esperar que un conjunt significatiu de gent et prengui seriosament i et voti-.

El problema ha vingut en descobrir que un partit amb vocació de ser seriós, el del Laporta, ha rebut una mostra de suport que el deixa a l'alçada del partit de la Carmen de Mairena. El vídeo causa tanta vergonya aliena com la plana web, encapçalada a dia 22 amb un article a la Vanguardia del XSM escrit fa 4 dies, mostra clara de la nul·la actualització dels continguts que demostra poca agilitat en un procés, la campanya electoral, que requereix de dinamisme i renovació constant, ni que sigui per fer veure que es treballa.

La ficció, en aquest cas el Polònia, ha tornat a ser derrotada per la realitat.

El video porno de Montserrat Nebrera (sic):El video de suport a Laporta:Finalment i guanyador, Carmen de Mairena:

>

1 comentario:

Anónimo dijo...

el partit pirata de catalunya i des d'abaix tampoc no ténen programa.

podries fer també una revisió dels partits petits poc mediàtics...

D.