Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


lunes, 21 de marzo de 2011

L'impost de successions

En temps de crisi i retallades per als serveis socials, anem i ens carreguem un impost per als rics i que va a favor de la igualtat d'oportunitats. Vet aquí una carta d'una lectora a El Punt amb la que coincideixo 100%:

La supressió de l'impost de successions és un regal que CiU fa a les classes més altes i benestants de la nostra societat. La reforma d'aquest impost duta a terme pel govern anterior va aconseguir que la gran majoria (més del 90%!) dels catalans que reben herències no l'hagin de pagar. Segurament tots els que llegiu aquesta carta n'estareu exempts. Gràcies al govern d'esquerres l'impost només afecta les grans fortunes, i aquests diners contribueixen a mantenir els serveis bàsics d'aquells que, malauradament, hereten poca cosa o res, que som l'enorme majoria. D'aquesta manera s'afavoreix la igualtat d'oportunitats.

Amb la supressió d'aquest impost CiU insulta i menysprea la majoria de la ciutadania, que veu com el govern diu que no té diners per pagar els serveis bàsics, però sí que pot prescindir d'aquests ingressos. En un moment de greus retallades en salut, educació etc., per què fan aquest regal als sectors amb més poder econòmic?

Vostè, jo i la majoria haurem de renunciar a escoles, hospitals i mossos d'esquadra, per tal que una minoria benestant encara vegi més incrementats els seus ingressos. És a dir, la classe mitjana i baixa és la que s'estreny el cinturó en benefici de la classe alta. Aquesta és la política de CiU.

JÚLIA MAS MARESMA - Sabadell (Vallès Occidental)


La crisi i les retallades sópn voluntat política. El discurs de les balances fiscals no val com a superescut. Si fan falta diners i cada cop hi ha més desigualtat, treure l'impost de successions clama al cel!

1 comentario:

Lluís dijo...

Un altre punt de vista
http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2011/03/tu_no_m_ho_aclaries_64561.php

Els rics de veritat ja es preocupen per tal que els hereus paguin l'impost que, al cap i a la fi, perjudica a la classe mitjana