Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


sábado, 3 de septiembre de 2011

Camí de l'Extreme Man: prèvia primer test

Avui acaba l'etapa de transformació amb la disputa d'una triatló olímpica a Banyoles que em servirà de test.

Sensacions: Després d'una setmana amb un sol dia de descans total a nivell d'activitat física, em noto encara pesat i carregat, segurament a resultes de la Ruta Jove. A llarg termini no són males notícies perquè això ha de voler dir que el cos està recuperant-se però em preocupa
que el crono d'aquesta tarda, previsiblement dolent, m'afecti negativament.

Estratègia: D'acord amb les sensacions, començaré nedant a un ritme moderat perquè poso molt en dubte que em pugui arribar a recuperar si faig una sortida molt intensa. Tinc confiança en el meu ritme mitjà i espero poder donar-ho tot a la bici. El tram de cursa és una incògnita total: no tinc entrenaments en pla cronometrats de fa mesos, no sé com respondrà el meu cos, que noto cansat, i temo l'impacte de la transició, encara no entrenada.

Objectius: Acabar amb comoditat, practicar la postura de la bicicleta i acomodar-me en la segona transició. Procurar portar un ritme sostingut durant la cursa a peu.

2 comentarios:

Raül dijo...

Com ha anat?

Pau dijo...

Penjo crònica en pocs minuts. Tu què tal?