Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


miércoles, 27 de junio de 2012

Parelles estranyes

Hi ha a l'oficina una parella inclassificable i indesxifrable. Entren i surten junts de la feina sempre. Ella va sempre davant caminant amb el pit enfora i ocasionalment parla amb recepció. Ell la segueix amb cara de bledes bullides, amb les pestanyes abaixades com la personana d'un forn a les cinc del matí. Un dia va  entreobrir els llavis després d'una broma d'un company. L'intent de somriure segurament li va trencar les fibres del pòmul, perquè no ha tornat a moure el rictus des d'aleshores. No deu ser el millor company de canyes de la història.

Fa un parell de setmanes es va incorporar una parella quasi calcada. Inseparables, la noia sempre va davant, amb el pal d'escombra a l'esquena, i l'estaquirot darrere, com un guardaespatlles, només que en aquest cas amb la boca permanentment entreoberta, signe que en algunes persones indica retràs mental. També porta les ungles dels peus pintades (ell!), suposo que buscant personalitat. L'actitud és calcada a l'anterior.

L'escena del principi em sobtava, veure que es repeteix m'inquieta. Només una pregunta: l'home és calzonazos o gaylord?

No hay comentarios: