Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


jueves, 9 de agosto de 2012

Atracasúpers

1) Què hi ha de dolent? Són les dues grans superfícies amb volums més grans de vendes, no hi ha danys humans ni materials, el fi és legítim i desitjable i les víctimes, que són els balanços de Carrefour i Mercadona, no podrien estar millor escollides: els supermercats són una de les explicacions de la pobresa de milions d'agricultors del Sud Global per culpa del seu domini del mercat.

2) Ara Interior i Justicia volen instigar a la Fiscalia a que investigui si és delicte que un polític promogui aquestes actuacions. Doncs seran políticament incorrectes i, si es vol, poc edificants si no estan BEN explicades, però accions com aquesta són altruistes, i hi ha altres conductes polítiques que no - i tots en podem donar exemples- i són ignorades, defensades, aplaudides o indultades.

3) No es fan truites sense trencar ous i no hi ha canvis sense revolució. El marc legal ens limita molt, i la sacralització de la propietat privada també. Mentre no hi hagi víctimes innocents, ENDAVANT.

*) Aquesta és l'entrada número 500 del blog.

No hay comentarios: