Històries nocturnes, bogeria global, reflexions d'estar per casa, anècdotes amb suc, apunts d'actualitat i malaltia futbolera.


lunes, 9 de noviembre de 2009

B/SS 1:36

Bé, repte aconseguit per partida doble:

1) Temps millor del que somniava fa unes setmanes i sensacions encara superiors: 1'36 tot i les rampes als bessons als darrers dos quilòmetres.

2) Pintxos, truita de bacallà, bacallà amb pebrots, chuletón, foie a la planxa, milfulles de bolets, txacolí, sidra, gambes a la planxa, paella... què més he d'explicar.

Conseqüències de tot plegat? Genoll dret adolorit, turmell esquerre petat fins al punt de fer-me caminar amb la punteta (del peu). Retorn a la ja explicada etapa "no saber de quin peu es coixeja". A part de tot, desordre alimentici que minuts abans de l'inici de la cursa em va portar a viure un moment guarro que serà segur relatat en propers capítols.

L'important, però, és la cursa, impagable i emocionant per ambient, paissatge i organització, i el cap de setmana en conjunt, inoblidable per la qualitat dels acompanyants.

Gran C.A. Puy!

Ara qui sap si la marató és el proper objectiu...

2 comentarios:

andrea dijo...

Grande Pau, m'han dit que estàs en plena forma tot i q potser no vas córrer en les millors condicions no?! jeje

Pau dijo...

Osti, Andrea, haguessis patit. Millor t'estalvio els detalls, però durant bona part de la nit vaig creure que no corria o que moriria en correr. Molt lamentable.

Una abraçada